1. víkend, 4. a 5. 4.

16.04.2015 09:59

Starší přípravka

A tým: jaro jsme zahájili ve Světlé. Prvním soupeřem byl A-tým Havl. Brodu (r. 2004). Soustředěnou hrou založenou na neustálém napadání jsme soupeři dávali málo prostoru, aby se dokázal kombinačně prosadit. Naši útočníci si s vypracovanými šancemi dokázali poradit a výhra 9:3 je plně zasloužená. Ve druhém zápase jsme s domácím týmem hráli výborný zápas. Skóre se přelévalo a nám dělali velký problém urostlí, silní a rychlí hráči soupeře. 10min. před koncem jsme prohrávali o dva góly, ale proměněná standardka a pokutový kop V. Schlaferem nás vrátili do hry. Pak už se hrálo podle našich not a soupeř odpadl psychicky a fyzicky. Výsledkem byla tvrdě vydřená výhra 9:6.

Branky: Schlafer V. 12, Pecen 6, Sestava: Schlafer Zb., Souček, Beckert, Pertl, Kandr, Schlafer V., Pecen, Petr, Stoklasa

B tým: V domácím prostředí a posílený o 2 hráče Atýmu (Šimkovi) herně nezklamal. S oběma soupeři sice prohrál, ale jednalo se o vyrovnaná utkání, ze kterých se výsledkově dalo vytěžit více. Zklamal ale laxní přístup některých hráčů - na malém hřišti je základem úspěchu rychlý pohyb, a ten ve hře moc vidět nebyl. Katastrofální pak byla střelba (s výjimkou M. Šimka) - právě neproměňování šancí nás stálo lepší výsledek - Loskot, Šimek D., Korčák.

Lípa - Jeřišno 3:5, Lípa - Kožlí 3:5

Branky: Šimek M. 4, Korčák 1, Loskot 1, Sestava: Vodrážka, Šimek M., Šimek D., Petr, Lukeš, Křižanovská, Žáček, Korčák, Šimek A., Šimek J.

 

Mladší přípravka

První kolo jsme začali doma a hostili jsme Jeřišno a Kožlí.
Hráče jsme rozdělili na dva týmy.
Průža Pavel, Exner Jakub, Schlafer Jakub, Zahradník Jiří, Pecen David, Kytka Miloš, Chlubný Tomáš.
a druhý tým : Petr Lukáš, Váchová Klára, Jirák Michal, Novák Daniel, Vodrážka Štěpán, Kotlas David, Svoboda Michal, Zmrhal David
Výsledky: Lípa - Jeřišno  0:10 a 1:4, branka: Váchová
                Lípa - Kožlí   5:1 a 3:2, branky: Exner 2, Chlubný 2, Schlafer 1 a Váchová 1, Petr 1, Zmrhal 1