3. turnaj

29.09.2014 13:38

Turnaj OFS, starší - Přibyslav 21.9., mladší - Štoky 20.9.

Starší přípravka A

Lípa - Světlá n/S 2:3, Lípa - HB 3:2, Lípa - Přibyslav 2:4, Lípa Světlá n/S 3:2, Lípa - Štoky 2:0, Lípa A - Lípa B 6:0

Sestava: Souček Ondřej, Šimek Daniel, Šimek Matěj, Beckert Jan, Pertl Filip, Schlafer Zbyněk, Schlafer Vojta, Pecen Tomáš, Kandr Daniel, Průša Tobiáš

Branky: Schlafer V. 5, Šimek M. 4, Pecen 2, Průša 2, Beckert 2, Kandr, Pertl, Šimek D.

Vstup do turnaje se nám příliš nepovedl, když jsme se Světlou prohráli o gól, ale jednalo se o vyrovnané utkání ve kterém rozhodovalo neproměňování šancí a chyby brankářů na obou stranách. S Brodem vyrovnaný zápas, ve kterém jsme po vlažném úvodu otáčeli skóre těsně před koncem. S přibyslaví jako pozdějším vítězem jsme sehráli vyrovnaný zápas, ale rozhodly individuální chyby. Ve skupině o 5. - 8. místo jsme již nezaváhali. Světlé jsme oplatili porážku, Štoky můžou být rády za naší neschopnost z kroku trefit bránu a Lípa B byl už jen pamlsek.

Celkově solidně odehraný turnaj, škoda jen, že nám trvá minimálně 10 min., než se rozehrajeme (hrálo se na 15 min.). Pochvalu zaslouží Matěj Šimek, který podává od začátku sezóny mimořádné výkony.

Starší přípravka B

Oproti předchozím turnajům sice hrál Marcel Lukeš, ale daleko podstatnější byla absence střelce Davida Loskota. V zápasech v první části to bylo s výjimkou zápasu s Habry ještě dobré, Světlé i Štokům jsme dali tři góly (2x Korčák, 1x Stoklasa), ale pak následoval výpadek a porážka s Habry 0:5 (pro úplnost se Světlou B 2:4 a Štoky 1:3). Po roslosování další skupiny o 5-8. místo nastal další výprask se Štoky (0:5), i když jsem vyměnil brankáře a Terezka Křižanovská hrála v poli, nejdříve v obraně, později i v útoku. Se Světlou A jsme od začátku tahali za kratší konec, potvrdilo se, že s útokem ve složení Šimek A., Šimek J., P. Žáček či Křižanovská nejsme schopni dát gól, nakonec alespoň jeden dal J. Stoklasa. Poslední zápas s naším "A" týmem jenom podtrhl naší mizérii (0:6), i když třeba Křižanovská běžela 3 x sama na bránu. Celkové 8. místo a skóre 4:27 odpovídá našemu ustrašenému a nepovedenému výkonu. Pokud bych mělo hodnotit individuální výkony a nebýt tvrdý - své si odehrál Míra Petr, ale byl v obraně svým výkonem příliš osamocen. Nedařilo se oběma brankářům, Honza Stoklasa byl ve hře dopředu příliš osamocen, ostatní se na hřišti spíše hledali. Opakuju se, ale čeká nás s tímto týmem spousta práce.

Mladší přípravka

Hrálo se jen na jedno hřiště, a proto na turnaj jeli "nejšikovnější" kluci ( Průža Pavel, Švec Milan - toho hlavně proto že je ročník 2006 a musí hrát, ale o tréninku se snaží, Schlafer Jakub, Exner Jakub, Pecen David, Petr Lukáš, Zahradník Jiří, Jirák Michal, Chlubný Tomáš, Kytka Miloš).

Výsledky :

Ledeč - Lípa  3:0

Přibyslav - Lípa  6:0

H. Brod A - Lípa  1:2

H. Brod B - Lípa  0:5
Leština - Lípa  1:3

Branky: Schlafer 4, Švec 1, Exner 1, Průža 1, Zahradník 3.

Všichni kluci se moc snažili, se stejně starými soupeři jsme hráli vyrovnané zápasy. Přibyslav byla nad naše síly (velmi šikovní kluci ročníku 2006).