4. turnaj

29.09.2014 13:53

27. 9. mladší - Štoky, starší A - Štoky, starší B - Lípa

Starší A

Sestava: T. Pecen, O. Souček, M. Šimek, D. Šimek, M. Beckert, F. Pertl, Z. Schlafer, V. Schlafer, T. Průša, T. Pecen, O. Souček
I. Zápas s domácími Štoky: 10:4 (branky M. Šimek 3x, Průša 2x, Schlafer Z. 2x, Schlafer V. 1x, Beckert 1x, Souček 1x). Když kluci pochopili, jak hrát po stranách a přihrávat si, byl průběh jasný. Dobře jsme "vymazali" Kokeše, Šimkové dobře bránili a útočníci po několika domluvách začali střílet a výsledek se dostavil.
II. zápas s H. Brodem: 14:2 (branky Pecen 6x, Schlafer V. 2x, Šimek D. 2x, Průša 1x, Pertl 1x, M. Šimek 1x, Schlafer Z. 1x). Soupeř nepřivezl mužstvo, které vyhrálo před týdnem v Přibyslavi a průběh byl od začátku jednoznačný a otázkou bylo pouze, kolik gólů dáme brankáři, který byl ale velmi šikovný. Kdyby T. Pecen dal všechny své šance, asi bychom druhý poločas hráli ve čtyřech.
Dojmy jsou úžasné, s tímhle týmem je dobrá práce. Překvapil jednoznačně Zbyněk Schlafer, který v čase, který byl na hřišti dal celkem tři góly a především ten první byl ukázkový. Pokud bych měl vybrat jednoho hráče, který zahrál nejlépe (i když všichni hráli dobře), byl by to Matěj Šimek.

Starší B

Lípa - Habry  0:11

Lípa - Jeřišno  5:8

Sestava: Vodrážka David, Kotlasová Tereza, Petr Mirek, Staklasa Jan, Kandr Daniel, Šimek Adam, Lukeš marcel, Křižanovská Tereza, Korčák Josef, Šimek Jan, Žáček Petr

Branky : Kandr 3, Stoklasa 2

V zápasu se silným týmem Habrů, které táhne ročník 2004 jsme nebyli rovnocenným soupeřem, i když poločasový výsledek 0:3 nevypadal špatně. Soupeři jsme nestačili v ničem. Zaostávali jsme v rychlosti, síle i technice. Druhý zápas byl podstatně vyrovnanější. Soupeř byl sice technicky lepší, ale nás především ve druhém poločase konečně zdobila bojovnost. Škoda neproměněných šancí ke konci a malém důrazu před vlastní brankou.

Hráči r. 2005 musí zapracovat na rychlosti, technice i důrazu. Pochválit musíme Terezu Křižanovskou za neustálou snahu a bojovnost a především nováčka v brance Davida Vodrážku, který nás uchránil před větším přídělem.

Mladší

Po domluvě s trenérem Štoků jsem hráče rozdělil na ročník 2007 ( kluci 2006 měli chřipku) a druhý tým byl ročník 2008 a mladší.

Za starší: Schlafer Jakub, Exner Jakub, Petr Lukáš, Zahradník Jiří, Váchová Klára, Jirák Michal, Novák Daniel.

Za mladší: Pecen David, Kotlas David, Chlubný Tomáš, Svoboda Michal, Kytka Miloš + posily ze školičky Krpálek Jakub, Zajiček Pavel, Živný Kryštof, Heřmánek Tomáš.

Výsledky :

Lípa : H. Brod  3:2 (2007), 0:3 (2008)    tady to měli mladší těžší protože proti sobě měli 2007.

Lípa : Štoky  1:4 (2007) tady to měli zase starší těžší protože hrály proti 2006+2007,  8:3 (2008).

Góly: Schlafer Jakub 2, Zahradník Jiří 2, Pecen David 1, Chlubný Tomáš 4, Svoboda Michal 1, Kytka Miloš 2.

S nasazením a zápalem do hry jsem byl moc spokojen, velmi dobrý bylo zapojení kluků ze školičky :).