5. turnaj

09.10.2014 14:12

Starší přípravka A: Lípa 5.10.2014

Výsledky:

Lípa A - Přibyslav 14:3 (branky Pecen 3x, Beckert 2x, Průša 3x, Souček O. 2x, Schlafer V. 2X, Šimek M. 1X a Šimek D. 1x)
Lípa A -  Ledeč n/S. 9:2 (branky Schlafer V. 4x, Pecen 2x, Šimek D. 1x, Šimek M. 1x a Průša 1x)
Průběh obou utkání byl celkem jasný, v brance podal stabilní výkon Zbyněk Schlafer, obrana bratrů Šimkových byla silná, i když Dan měl svoje slabé chvilky. Podle vstřelených gólů útok pracoval dobře, na záloze byl ten tokrát výraznější Ondra Souček ve srovnání s Filipem Pertlem. Chvíli trvalo, než hráči pochopili, že je třeba hru roztáhnout do krajů.
Hodnocení je pozitivní, i přes nějaké spálené šance jsme soupeřům nedali šanci.

 

Starší přípravka B: Havl. Brod 5.10.2014

Výsledky:

Lípa B - Havl. Brod C   0:6

Lípa B - Štoky   1:5

Lípa B - Jeřišno   2:1

Branky: Kandr, Stoklasa, Žáček

Sestava: Vodrážka David, Kotlasová Tereza, Petr Miroslav, Stoklasa Jan, Kandr Daniel, Šimek Adam, Křižanovská Tereza, Korčák Josef, Šimek Jan, Žáček Petr

První dva zápasy byly jednoznačnou záležitostí pro soupeře. Základní sestava byla sice schopná hrát vyrovnaně, ale bez výraznějšího ohrožení soupeřovi branky. Střídající hráči se až příliš snadno nechávají přehrávat. Chybí důraz a rychlost. Je s podivem, že výkony na tréninku jsou u některých o poznání lepší, než pak v "ostrém" zápase. V posledním zápase jsme se slabým soupeřem i s trochou štěstí dosáhli prvního váítězství v sezóně. Výborný výkon podal David Vodrážka v brance. Pochvalu si zaslouží i Honza Stoklasa.

 

Mladší přípravka: Lípa 5.10.2014
Hráli jsem s Přibyslaví a Ledčí nad Sázavou, oba týmy hráli na dvě hřiště.
Děti jsem rozdělil na šikovnější a trochu méně šikovné J
Výsledky:  Lípa – Přibyslav   0:11 a 1:6
            Lípa – Ledeč nad Sázavou  5:2 a 2:1
Góly : Jirák 1, Švec 1, Kotlas 1, Shlafer 4, Zahradník 1.
S Přibyslaví se toho moc hodnotit nedá, kluci se pěkně povozili na kolotoči.
Zápas s Ledčí byl vyrovnaný. Chtěl bych pochválit všechny za snahu. Zápas velmi sedl Kubovi Schlaferovi, dal 4 góly a Tomáši Chlubnému na všechny mu nahrál.