5. víkend Světlá n/S, Lípa

04.10.2015 18:28

Starší přípravka 3.10. Světlá n/S

Konečně v kompletní sestavě a hned kromě týmů HB proti nejlepším v soutěži. Sehráli jsme vynikající zápasy s velmi kvalitními soupeři, kteří prověřili naší výkonnost. A naši kluci obstáli velmi dobře. S domácími jsme předvedli asi zatím nejlepší podzimní výkon. I přes chyby na začátku jsme velmi rychle našli rytmus a kolektivním výkonem jsme soupeře dokonale překvapili.

Proti Přibyslavi další výborné utkání. Bohužel jsme doplatili na velký problém se kterým se potýkáme od začátku sezóny - chybí nám kvalitní brankář. K tomu se přidalo neproměňování vyložených šancí (Průša) a nejlepšímu týmu, který se prezentoval vysokou individuální kvalitou hráčů, jsme podlehli. Ale těší nás, že jsme byli možná víc než vyrovnaným soupeřem.

V utkání se Ždírcem už byla znát na obou týmech únava a fotbalovost už šla trochu stranou. Přesto jsme ale předvedli opět kvalitní výkon a soupeře porazili rozdílem třídy.

Velkým problémem je post brankáře. Pokud se nám v průběhu podzimu podaří najít vhodného adepta, tak jsme schopní hrát vyrovnaně nebo dokonce i porážet všechny soupeře.

Lípa - Světlá n/S  9:6

Lípa  - Přibyslav   7:9

Lípa - Ždírec   12:3

Sestava: Kandr Daniel, Petr Mirek, Stoklasa Jan, Schlafer Vojta, Průša Tobiáš, Loskot David, Lukeš Marcel, Korčák Josef, Šimek Adam, Šimek Jan

Branky: Loskot 10, Průša 8, Korčák 4, Kandr 3, Schlafer 2, Šimek A.

 

Mladší přípravka 4.10. Lípa

Hráli jsme opět na 2 týmy :

"A" Schlafer, Zahradník, Petr, Váchová, Pecen, Kytka, Kotlas, Zmrhal, Chlubný.

"B" Svoboda, Vodrážka, Krpálek, Vítek, Živný, Loskot, Zajíček, Pfeifer.

Výsledky: Lípa : Přibyslav 5.6 a 4:10

                 Lípa : Šmolovy 1:2 a 3:4

branky: Zmrhal 2, Zahradník 2, Schlafer 1, Kytka 1

a Živný 2, Krpálek 2, Pfeifer 2, Svoboda 1

Zápasy s Přibyslaví byli velmi dobré, kluci si zahráli se soupeřem který je také velmi šikovný. Zápasy byli vyrovnané a moc pěkné.

Utkání proti ZD Šmolovy byli zvláštní, soupeř přijel s klukama do starší přípravky :). Naše borce musím pochválit, nejdřív měli z větších hráčů respekt, ale potom hráli velmi dobré a vyrovnané utkání.