6. turnaj

15.10.2014 19:03

Turnaj Okresního fotbalového svazu - Světlá n/S, 11.10.2014

Starší přípravka A

V prvním zápase jsme bez větších problémů porazili Sokol Štoky 6:1, o branky se podělili Pecen 3x, Šimek Matěj a Dan 1x, Schlafer Vojta 1x. V druhém zápase s Havl. Brodem B to bylo dlouho vyrovnané, nakonec zápas v náš prospěch rozhodl Tomáš Pecen (výsledek 1:0). Ve třetím zápase jsme narazili na kvalitního soupeře z Habrů a tentokrát jsme na něj nestačili - důvodem bylo neproměňování šancí a slabý důraz před brankou. Výsledek 2:5, branky Pecen a Vojta Schlafer 1x. V posledním zápase nás potrápila Světlá, výsledek 3:3 vypovídá o tom, že to byla bitva až do konce. Branky: Tobiáš Průša 2x a Vojta Schlafer 1x. Celkem tedy střelci: Pecen 5, Schlafer V. 3, Průša 2, Šimek M. 1, Šimek D. 1. Ukazuje se, že našemu lepšímu týmu formát velkých turnajů a hrací doba 15 minut příliš nesvědčí. Nedařilo se O. Součkovi a J. Beckertovi, poslední zápas pro nás ubojoval T. Průša, který předtím hrál za mužstvo B.

Starší přípravka B

Vzhledem k absenci tří opor jsme povolali z A týmu Tobíka Průšu. Volba se ukázala jako dobrý tah. Tobík přinesl do hry rychlost a důraz a svou bojovností strhl i další. Potvrdil roli střelce, ale dokázal dávat  výborné finální přihrávky. Vedle něj vyrostli i další a konečně ukázali své možnosti. Zápasy v naší (i když slabší) skupině jsme vyhráli s výjimkou odvety s Kožlím, kde byla znát značná fyzická převaha soupeře a návrat Tobiáše k A týmu.

Lípa B - Lipnice n/S   10:0, 5:0

Lípa B - Kožlí   2:1, 0:4 

Lípa B - Havl. Brod   3:2

Branky: Průša 12, Žáček 2, Stoklasa 2, Petr 1, Šimek A. 1, Šimek J. 1, Křižanovská 1

Sestava: Vodrážka David, Petr Mirek, Kotlasová Tereza, Průša Tobiáš, Šimek Adam, Šimek Jan, Křižanovská Tereza, Źáček Pavel

Mladší přípravka

Sestava : Průža, Švec, Schlafer, Exner, Zahradník, Petr, Novák, Chlubný, Pecen, Kytka.
Ve skupině jsme porazili Golčův Jeníkov A  4:1 (Chlubný 1, Průža 1, Zahradník 1, Petr 1).
Pak následovali dva velmi vyrovnané a pěkné zápasy ze Šmolovama a Světlou nad Sázavou, kluci oba prohráli 0:2 ale šancí měli hodně.
Následovala oblíbená Přibyslav 0:6.
Velmi vyrovnaný zápas s Golčovým Jeníkovem B 2:3 (Schlafer 1, Pecen 1)
A bum-bácové z Jeřišna kteří střelbou z dálky vyhráli 0:4.
Výsledkově se turnaj nepovedl, ale všichni si pěkně zahráli.