8. turnaj

25.10.2014 18:19

Starší přípravka A - 25.10. Havl. Brod

Závěrečný turnaj před zimní přestávkou nás zastihl dobře připravené a namotivované. Zvládli jsme ho s obrovským přehledem a potvrdili, že v plné sestavě jsme jedním z "top" týmů soutěže. S Havl. Brodem B proti nám stálo takřka to nejlepší z r. 2005. Kluci ale soustředěným výkonem a individuálními dovednostmi nedali kvalitnímu, rychlostně i technicky dobře vybavenému soupeři šanci. Habrům jsme chtěli oplatit porážku z turnaje OFS. Matěj Šimek s přehledem vymazal nejlepšího hráče soupeře a z dobře zabezpečené obrany pak kluci podnikali smrtící nájezdy na branku. Koncentrace nám vydržela až do konce a dalšího kvalitního soupeře jsme porazili rozdílem třídy. Výborné výkony všech hráčů !!!

Lípa A  -  Havl. Brod B   10:4

Lípa A  -  Habry   9:2

Branky: Pecen 6, Šimek M. 5, Průša 5, Schlafer Zb. 2, Schlafer V. 1

Sestava: Souček Ondřej, Schlafer Zbyněk, Šimek Matěj, Šimek Daniel, Pertl Filip, Pecen Tomáš, Schlafer Vojta, Průša Tobiáš

 

Starší přípravka B - 25.10. Havl. Brod

Tentokrát nám chyběli T. Křižanovská, M. Lukeš a Honza Stoklasa, ale vypomohl nám Dan Kandr, který hrál na Honzově místě v záloze a ke svému výkonu přidal i častou střelbu. V tomto turnaji jsme naprosto propadli střelecky a herně, ale měli jsme velmi kvalitní soupeře. V prvním utkání nás rozdrtila Přibyslav 11:1, jediný gól vstřelil Dan Kandr. Ve druhém utkání nám Světlá naložila 14:1, střelec naší branky byl stejný. U mužstva Světlé si neodpustím komentář, podle soupisky vše v pořádku (4 x ročník 04), ale na hřišti si myslím, že byla situace jiná. Těžko bude hrát Adam Šimek s hráčem 2x tak vyšším rovnou hru. Ve třetím utkání s Havl. Brodem C jsme po boji prohráli 10:8, ale tady je třeba říct, že jsme mnoho šancí neproměnili (Kandr, Loskot). Góly vstřelili: Loskot 2x, Kandr 3x, Korčák 1x, Šimek A. 1x, Petr M. 1x. Celkem střelci za turnaj: Kandr 5, Loskot 2, Šimek A. 1, Petr M. 1, Korčák 1. Ukázalo se, že Honza Stoklasa je rozdílový hráč, bez kterého si tohle mužstvo neumí poradit.

 

Mladší přípravka - 26.10. Tis

I. tým:  Lípa : Habry  3:4, Lípa : Tis  2:2

Všichni kluci se opravdu moc snažili. Velmi dobře zahrál Pavel Průža, Jakub Exner a Tomáš Chlubný - nahrál snad na všechny naše goly.

Bylo znát že jsem měl jen jednoho na střídání, kluci si nedokážou odpočinout a Kuba Exner s Tomášem toho měli už plný zuby, až mě jich bylo líto, hráli útočníky, napadali, podstupovali souboje, vraceli se :), to se mi ještě nestalo aby si tihle dva sami řekli o střídání že nemůžou :).

Góly : Exner 3, Zahradník 1, Chlubný 1.

II. tým:  Lípa : Habry  3:1, Lípa : Tis  1:8.

Opět všichni bojovali a snažili se.  V bráně pětně zachytal Milan Švec, když trenér trošku zvýšil hlas tak výborně hrála Váchová Klára.

Góly : Váchová 2, Svoboda 1, Novák 1.