8. víkend

01.06.2015 14:14

Starší přípravka A

Poslední turnaj jsme odehráli v Havl. Brodě 30.5. Bohužel jsme odjížděli jen s jedním (!!!) hráčem na střídání, což se ukázalo být v rozhodující ve druhém zápase. Postrádali jsme Beckerta (rekonvalescence po operaci) a na poslední chvíli (!!!) se omluvili Pertl a Průša.

Zápas s domácími jsme odehráli skvěle takticky. Soupeře jsme nachávali kombinovat daleko od branky a po jeho chybách jsme bleskovými útoky skórovali. Klukům se dařilo skoro vše. Výborné individuální dovednosti předváděl především Vojta Schlafer. Ve druhém zápase jsme se silným soupeřem sehráli výborně první poločas. Ve druhém nám došli síly a i když jsme tlačili, nezbývalo sil na zakončení. Škoda. Mrzí to především kvůli maximálnímu nasazení všech a vysoké kvalitě. V plné sestavě by to byl jiný zápas.

Výsledky: Lípa A - HB B   11:1,   Habry   5:6

Branky: Schlafer V. 8, Pecen 5, Šimek M. 2, Souček 1

Sestava: Schlafer Zb., Šimek D., Souček, Šimek M., Pecen, Schlafer V., Kandr

 

Starší přípravka B

Hrálo se v sobotu 30.5. ve Světlé. 

Chyběli Marcel Lukeš, Adam Šimek a Pepa Korčák, celkový počet 8 hráčů, v brance se vystřídali David Vodrážka a David Loskot, za obdržené branky mohli částečně, protože zejména mužstva Světlá "A" a Přibyslavi nás jednoznačně přehrála. V obraně hrály obě Terezy, ze začátku i M. Petr. Později i Petr Žáček ale pouze na krátký čas. Zálohu odehrál Honza Stoklasa spolehlivě, ale je na něm znát příliš absencí na trénincích. V útoku se střídali Loskot, Žáček, Šimek, Vodrážka a později Míra Petr.
Výsledky: Světlá "B" 4:8, Světlá "A" 5:10 a Přibyslav 1:10
Branky: 5 x Míra Petr, 3 x David Loskot, 1 x Kotlasová, 1 x Stoklasa
Průběh turnaje:  3 zápasy pouze s malými pauzami v jednom zápřahu, velké vedro až dusno, děti prakticky neslezly ze hřiště. K tomu dopravní komplikace a samozřejmě málo hráčů.
Sestava: Vodrážka, Kotlasová, Křižanovská, Stoklasa, Loskot, Petr.
 

Mladší přípravka

Zajížděla v neděli 31.5. do Tisu

Výsledky Lípa : Habry 3:3 a Lípa : Tis 5:4. Góly Schlafer 5, Chlubný 2, Exner 1. Když jsem viděl jací velcí kluci hráli za Habry tak jsem se trošku bál. Celý tým skoro ročník 2006. Kdyby jsme dostali rychle goly tak se kluci asi položí ale dali jsme první pak oni otočili a kluci to srovnali. Paráda. s Tisem pěkný vyrovnaný zápas.

"B" tým Lípa : Habry 1:5 a Lípa : Tis 6:3. Góly Zmrhal 4, Jirák 1, Svoboda 1, Novák 1. Opět všem velká pochvala.