HT starších přípravek Ledeč n/S 28.3. - 1. místo !!!

30.03.2015 17:21

Halovou sezónu jsme zakončili na turnaji v Ledči. Do bojů jsme poslali 2 týmy a všechny hráče, kteří byli k dispozici. B tým proti kvalitním soupeřům sbíral zkušenosti. A tým pak parádním výkonem potvrdil, že poslední úspěchy na halových turnajích nebyly náhodné.

Konečné pořadí: 1. Lípa A, 2. Vlašim, 3. Světlá n/S, 4. Ledeč n/S, 5. Havl. Brod, 5. Lípa B

Sokol Lípa A

Opět vynikající výkony. Prosadili jsme se jako tým a zároveň dokázali vyniknout i jednotlivci (Pecen, Schlafer V., Schlafer Zb.). Turnaj jsme ovládli bez ztráty bodu se skóre 20:3 a s Vojtou Schlaferem jako nejlepším střelcem. Ze zápasů vyzdvihujeme duel s Vlašimí. Velmi kvalitního soupeře jsme naprosto zaskočili a po 5min. a vedení 5:0 jsme zápas dohrávali v exhibičním duchu (dva góly jsme soupeři doslova darovali).

Výsledky: Havl. Brod 2:1, Vlašim 7:2, Lípa B 4:0, Ledeč n/S 4:0, Světlá n/S 3:0

Branky: Schlafer V. 9, Pecen 8, Šimek M. 2, Průša

Sestava: Schlafer Zbyněk, Šimek Daniel, Šimek Matěj, Pecen Tomáš, Schlafer Vojta, Beckert Jan, Souček Ondřej, Pertl Filip, Průša Tobiáš, Kandr Daniel

 

Sokol Lípa B

Účast B týmu na turnaji splnila účel, ale i očekávání. Většina mladších hráčů v hale těchto rozměrů hrála poprvé a i hrací doba  20 minut byla u některých nad jejich síly. 

Vlašim: Lípa B 4: 0
Výsledek celkem jednoznačný, soupeř byl lepší, bohužel tento zápas nevyšel ani našemu brankáři a nevyřešili jsme dobře některé situace před naší bránou. 
Ledeč: Lípa B 5:1
Podobné hodnocení, ale daleko více jsme se již dostávali do hry, tento zápas jsme ztratili až v závěrečných minutách, kdy jsme dostali tři branky. Dali jsme, trochu se štěstím, i náš jediný gól na turnaji (Adam Šimek). Bohužel nám chybělo zakončení, střelbou jsme hostujícího brankáře prakticky neohrozili.
Lípa A: Lípa B 4:0
Projevila se znalost soupeře ze vzájemných tréninků, ale přece jen kvalitu útočníků Vojty Schlaffera a Tobiáše Průši se nám nepodařilo eliminovat. Někteří mladší hráči mají ze svých starších kamarádů až přílišný respekt a výkony Míry Petra a Honzy Stoklasy především na lepší výsledek nestačily.
Světlá: Lípa B 3:0
V tomto zápase se projevily některé dílčí změny v sestavě, posílení útoku i za cenu oslabení obrany. Soupeř byl nakonec lepší díky kombinační hře a dobrému zakončení akcí. Bohužel i v tomto zápase se David Vodrážka nevyvaroval chyby, která vlastně výrazně ovlivnila zápas (již ve druhé minutě!). 
Havl.Brod: Lípa B 0:0
Jednoznačně nejlepší výkon, všichni odehráli své maximum, musím pochválit brankáře, všechny obránce, ale i Davida Loskota a Adama Šimka. Při troše štěstí jsme mohli tento zápas i vyhrát, ale ne náhodou byl brankář Havl. Brodu vyhlášen brankářem turnaje.
 
Celkově mohu říct, že pokud by s námi byly i obě Terezy mohl být výsledek lepší. Na druhou stranu byla to zkušenost pro všechny, některým se dařilo více, někomu méně. Nejlépe hodnocen byl Míra Petr, pochvalu zaslouží všichni až na výjimky, za svůj přístup a snahu. Věřím, že příště se nám bude dařit lépe.

Sestava: David Vodrážka, Petr Mirek, Stoklasa Honza, Lukeš Marcel, Petr Žáček, Šimek Adam, Šimek Honzík, Loskot David a Korčák Pepa