Ledeč n/S - Lípa 2:5.

31.05.2010 14:43

Do předposledního zápasu sezóny nastoupili naši hráči tentokrát dobře nabuzeni a od začátku si všichni plnili svoje úkoly. Už ve š. min. se podařilo nacentrovat Vaškovi Kocmanovi a Libor Golemba otevřel skóre. Soupeř na sebe upozornil v 9. min., když po několika nedorozuměních v obraně srovnal stav zápasu. Kluci ale nezpanikařili a dál si hráli poctivě svou hru. Zejména útočníci několikrát zahrozili, ale z mnoha slibných šancí proměnil až Honza Špilka opět přihrávku Vaška Kocmana. Do druhého poločasu jsme doslova vtrhli a Vašek Kocman po průniku po křídle zvyšoval na 3:1. O chvíli později po faulu na pronikajícího Vaška Kocmana a ponechané výhodě s přehledem zavěsil sám před brankou stojící Honza Špilka. O 3 min. později famózně hrající Vašek Kocman opět skvěle centroval a Libor Golemba nadvakrát překonal brankáře. Zápas jsme drželi pevně v rukou a i střídající hráči prokazovali svoje schopnosti. Soupeř v závěru už jen korigoval na konečných 2:5.

V tomto zápase se mimořádně dařilo oběma útočníkům Liborovi Golembovi a Vaškovi Kocmanovi (1 gól a 4 asistence). Roli špílmachra perfektně splnil Honza Špilka. Velmi dobrý zápas odehrál i Pavel Duben a hlavně ve druhém poločase Honza Kocman.

Fakta :

beanky  - Golemba Libor 2, Špilka Jan 2, Kocman Václav 1

Sestava - Kandr Filip, Čejka Radek, Čech Jakub, Kocman Jan, Špilka Jan, Koláček Ondřej, Golemba Libor, Kocman Václav, Duben Pavel, Vencovský martin, Čížek Jan, Fejt Tomáš