Lípa - Staré Ransko 5:3

07.06.2010 13:13

K poslednímu zápasu sezóny jsme nastoupili odhodlaní odvést soupeři porážku z podzimu. Už v první minutě po sérii nedorozumění ranských obránců sebral míč Honza Špilka a nekompromisně zavěsil. Pak nás soupeř začal tlačit, měl i víc ze hry, ale po úniku Honzy Kocmana na střele z úhlu jsme se se štěstím ujali vedení 2:0. Už po dvou minutách zvyšoval utěšenou střelou z křídelního prostoru Libor Golemba. Konečně jsme zažili zápas, kdy nám to ta, "padalo". To potvrdil opět Honza Špilka dalekonosnou střelou. Soupeř do přestávky stačil jen snížit. Vstup do druhého poločasu se vydařil, když střelu Ondry Koláčka tečoval Honza Špilka a zaznamenal tak hattrick. Pak ale kluci polevili, přestali hrát aktivně a přenechali iniciativu soupeři, který v rozmezí 3 min. korigoval na 5:3. I za cenu minimálního střídání jsme náskok uhájili a sezönu zakončili vítězně.

Pochvalu si zaslouží především střelec Honza Špilka a jistými zákroky několikrát podržel gólman. I ostatní hráli velmi dobře, i když to z naší strany byl tentokrát především úporný boj.

Fakta :

branky - Špilka Jan 3, Kocman Jan, Golemba Libor

sestava - Kandr Filip, Čech Jakub, Čejka Radek, Kocman Jan, Špilka Jan, Koláček Ondřej, Kacman Václav, Golemba Libor, Čížek Jan, Gora Martin, Vencovský Martin, Koubek luboš, Souček Lukáš