Ml. přípravka Štoky - Lípa 4:4

27.05.2010 14:17

Ve středu 2ž. května sehrála mladší přípravka přátelské utkání ve Štokách. Hrálo se podle pravidel mladší přípravky na ě krát 20 min. Už v 2. min. otevřel skóre Honza Kocman. O chvíli později však soupeř srovnal. Naši kluci ale hlavně směrem dopředu hráli moc dobře a Tomáš Fejt zvýšil na 2:1. Minutu nato však bylo opět srovnáno. Po krásných únicích jsme se ujali vedení o dvě branky, ale v poslední minutě poločasu Štoky snížili na 4:3. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry a několik jasných šancí zlikvidoval štocký brankář. Hostitelům se nakonec podařilo chvíli před koncem srovnat na konečných 4:4.

S předvedenou hrou našich kluků i s výsledkem můžeme být spokojeni. Vždyť Štoky hrají pravidelně okresní přebor. Velmi dobře zahráli kluci hrající za starší přípravku - Honza Kocman, Tomáš Fejt, Honza Čížek i Luboš Koubek, který to ve druhém poločase zkusil i v brance. Dobrým výkonem potěšil i Lukáš Souček a Vašek Kučera. Překvapením byli výkony nejmladších Tomáše Nováka a Ondry Součka.

Fakta :

branky - Fejt Tomáš 2, Kocman Jan, Čížek Jan

sestava - Kučera Václav, Koubek Luboš, Kocman Jan, Fejt Tomáš, Čížek Jan, Souček Lukáš, Souček Ondřej, Dušek David, Novák Tomáš