Turnaj v Přibyslavi - výsledky.

08.03.2010 17:10

7. března jsme absolvovali poslední halový turnaj před začátkem jarní části sezóny a obsadili celkové 5. místo.

Ve skupině nás čekaly týmy Přibyslav B (r. 2000), Žďár n/S, Ždírec n/D.

S Přibyslaví jsme sehráli vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách, ale gól nepadl a zápas skončil 0:0.

V zápase se Žďárem jsme totálně propadli. Budoucí vítěz turnaje nám během prvních minut nasázel 3 góly a kluci se složili. Nedařilo se vůbec nikomu od brankáře po posledního útočníka. Soupeř si s námi dělal co chtěl a bylo jen otázkou, kde se zastaví počet gólů v naší brance. Nakonec jsme prohráli 0:8.

Se Ždírcem rozhodli individuální chyby, které nám sebrali možnost hrát se soupeřem vyrovnaně. Nedařilo se ani proměnit nějakou z pár vyložených šancí. Na výsledku 0:5 nejvíce mrzí, že jsme nedali nějaký gól.

Podle očekávání jsme dále hráli ve skupině o 5. - 8. místo.

S Polnou jsme hráli velmi dobře a po brankách Libora Golemby a Vaška Kocmana jsme zvítězili 2:0. Opět škoda neproměňování vyložených šancí.

Se Starým Ranskem pak šlo o 5. místo. Nezačali jsme vůbec dobře a po hrubé chybě Ondry Koláčka jsme prohrávali už v úvodu. Kluci ale zabojovali a zápas otočili brankami Vaška Kocmana a zvítězili 2:1. V závěru nás pak výrazně podržel brankář (stejně jako v zápase s Polnou).

5. místo považuji za úspěch a odraz naší současné síly. Forma se konečně vrátila Vaškovi Kocmanovi a až se mu vrátí i klid v koncovce, tak máme o góly postaráno. Totéž platí i o Liborovi Golembovi. Výborně zahrál v obraně Radek Čejka a své si odehráli i Kuba Čech a Pavel Duben. Brankář Filip Kandr až na nepovedený zápas se Žďárem zachytal také velmi dobře a poslední zápas doslova vychytal.

Škoda, že se v průběhu zranil Honza Špilka a turnaj nedohrál.

Ostatní kluci na sobě musí dál makat a přesvědčit, že dokážou být jmenovaným konkurenty.