Vynikající zahájení jara - starší přípravka v Třešti první !!!

10.04.2016 10:50

V sobotu 9.4. jsme zahájili jarní sezónu turnajem na umělé trávě v Třešti. Za chladného a deštivého počasí a bez dvou stabilních hráčů (Průša, Lukeš) jsme vybojovali fantastické 1. místo. Tento úspěch je jen potvrzením toho, že že předchozí výsledky nebyly náhodné a tento tým má velkou kvalitu.

Ve skupině jsme porazili všechny čtyři soupeře a nejvíce práce jsme měli s velmi fotbalovým celkem Měřína. Na naší hře byla vidět nerozehranost po přechodu z haly na venkovní hřiště. O 1. místo jsme se utkali s vítězem druhé skupiny - Novou Včelnicí. Souboj neporažených týmů přinesl kvalitní fotbal i vypjaté okamžiky. Po rychle obdržené brance jsme se postupně dostali do hry a režii zápasu převzal do svých rukou jednoznačně nejlepší hráč turnaje (i když pořadatelé vybrali hráče z domácího týmu) Vojta Schlafer. Gólem z penalty a 2 přesnými střelami rozhodl. Soupeř sice hrozil, dokonce několik min. před koncem mohl srovnat, ale stejně tak kdyby Dan Kandr proměnil některou ze svých několika tutovek, mohlo být rozhodnuto dříve.

Výborný výkon všech hráčů podtrhl v brance opět bezchybný benjamínek Kuba Schlafer, který byl vyhlášen po zásluze nejlepším brankářem turnaje !!!

Výsledky:

Lípa - Rantířov 3:0, Třešť 4:2, Dačice 4:1, Měřín 5:3

o první místo Lípa - N. Včelnice 3:2

Pořadí: 1. Sokol Lípa, 2. N. Včelnice, 3. Třešť, 4. Telč, 5. Měřín, 6. Okříšky, 7. Dačice, 8. Kostelec, 9. Polná, 10. Rantířov

Branky: Schlafer V. 7, Kandr 5, Loskot 5, Šimek A., Borský

Sestava: Schlafer Jakub, Petr Mirek, Stoklasa Jan, Schlafer Vojta, Kandr Daniel, Loskot David, Šimek Adam, Borský matouš, Šimek Jan