HT starších přípravek - Slatiňany 28.2. - 1. místo !!!

01.03.2015 17:01

Mimořádný výkon = mimořádný výsledek

Na turnaji ve Slatiňanech jsme s A týmem dosáhli vynikajícího a poměrně nečekaného výsledku. Proti domácím jsme začali rozpačitě. Byli jsme jasně lepší, ale v zakončení bezzubí.
Díky dvěma výhrám a zaváháním soupeřů jsme postoupili z druhého místa do semifinále. To jsme rozhodli soustředěným výkonem a přesnými trefami Vojty Schlafera. Konec soupeř trochu zdramatizoval, ale postup jsme si zkušeně pohlídali.
Ve finále nás čekal tým mladších žákyň Pardubic, do té doby naprostý suverén turnaje. Děvčata všechny přehrávali díky fyzické převaze i velmi dobrým technickým dovednostem.
Nám se ale odveta za porážku ve skupině vydařila. Sice jsme prohrávali brzy po začátku po vlastnímu gólu, ale díky vysokému napadání, rychlým brejkům a soustředěné obraně jsme zápas otočili a postarali se o největší překvapení.
Až za námi skončily třeba týmy Chrudimi, Chotěboře nebo Skutče.
Základem naší hry byl spolehlivý výkon brankáře Zbyňka Schlafera, první čtyřka byla gólová, druhá zase spolehlivě bránící. Vynikající výkony podali zejména Vojta Schlafer s osmi góly a Matěj Šimek.
Výsledky:
skupina: Lípa - Slatiňany 0:1, Prosetín/Holetín 3:1, DFO Pardubice ml. žákyně 1:3 Pardubičky 4:0
semifinále: Lípa - Přelovice 2:1
finále: Lípa - DFO Pardubice ml. žákyně 2:1
Sestava: Schlafer Zbyněk, Šimek Daniel, Šimek Matěj, Schlafer Vojta, Pecen Tomáš, Beckert Jan, Souček Ondřej, Kandr Daniel, Pertl Filip
Branky: Schlafer V. 8, Šimek M. 2, Pecen 1, Kandr 1
Pořadí: 1. Sokol Lípa, 2. DFO Pardubice ml. žákyně, 3. MFK Chrudim, 4. Přelovice, 5. Skuteč, 6. Presetín/Holetín, 7. Chotěboř, 8. Pardubičky, 9. Slatiňany, 10. Miřetice